Nádherná francouzská zámecká zahrada v Troji nabízí pěkný pohled nejen na zámek, ale také na okolí. Například na vinici s kapličkou sv. Kláry, Vltavu nebo Císařský ostrov. Součástí zahrady je i monumentální dvouramenné barokní schodiště zdobené sousoším antických bohů a fontána se sochami Tritonů. A právě tyto nádherné prostory ve spojení s krásnou hudbou vám určitě zaručí nezapomenutelný zážitek.

Peter Nagy a Indigo

Okouzlí vás zde například známý slovenský zpěvák Peter Nagy. Několikanásobný finalista československého slavíka představí se svojí skupinou Indigo průřez svých hitů, které si oblíbili posluchači několika generací a z nichž mnohé doslova zlidověly.

Zazní písně jako Aj tak sme stále frajeri, So mnou nikdy nezostarněš, Sme svoji, Poďme sa zachrániť, Psi sa bránia útokom, Kristínka iba spí a mnohé další.

Nejslavnější české muzikály

Muzikálové árie dvou nejúspěšnějších českých hudebních mistrů - Karla Svobody a Michala Davida zazní po zcela vyprodané lednové O2 aréně poprvé jako open air právě tady, v zahradě Trojského zámku. Uslyšíte ty největší hity z muzikálů Angelika, Muž se železnou maskou, Kleopatra, Golem, Monte Cristo a nebude chybět samozřejmě ani Dracula.

Vystoupí slavné osobnosti české scény, které není třeba představovat - Marian Vojtko, Leona Machálková, Jan Kopečný a mnoho dalších.

Michal Pavlíček a host Bára Basiková

Hudební skladatel, kytarista, zpěvák, producent a textař Michal Pavlíček je výraznou osobností a spolutvůrcem legendárního Pražského Výběru. Stojí také za hudbou skupin Stromboli a Big Heads. Působí též ve formacích BSP, Trio a Supergroup. Společně si tak osvěžíte známé hity jako Velké Lalulá, Košilela, Třesky blesky nebo Carmen.

Když bude padat déšť

Přestože je letošní léto poněkud deštivé, nemusíte mít obavy, představení se budou konat i za nepříznivého počasí. Jeviště je totiž kryté. Jen používat deštníky během představení není možné, proto pořadatelé doporučují pláštěnky.