Jazz Čtyř Kontinentů nabídne v říjnu čtyři zajímavé večery. Ve středu 12. zavítá do klubu se svým triem americká jazzová klavíristka a skladatelka Helen Sung. Ve čtvrtek 20. poprvé v Jazz Docku vystoupí legendární americký kytarista a skladatel Lee Ritenour. V úterý 25. přinese do klubu nespoutanou severskou hudbu skupina ADHD z Islandu a poslední říjnovou sobotu večer zazpívá plnokrevný moderní jazz Arta Jekabsone, zpěvačka, skladatelka a aranžérka pocházející z Pobaltí, která již řadu let žije v New Yorku.

Ondřej Pivec, úspěšný český varhaník, klávesista, producent a skladatel, který se etabloval na newyorské scéně, vytvořil při nečekaně prodlouženém pobytu v rodné zemi nový projekt vycházející z jeho desetiletých zkušeností ze Spojených států. Projekt Greatest Hits 4000 je tak na rozhraní jazzu, funku, gospelu, hip-hopu a soulu, staví na odkazu americké hudby 20. století, ale zároveň odráží zvuk současnosti, a v Jazz Docku bude uveden 14. října

Jazz Dock Orchestra slaví! Říjnový koncert bude již jeho 50. vystoupením. Tvorba tohoto big bandu se zaměřuje jak na vlastní a velmi originální, ale také na kvalitní aranže světového bigbandového repertoáru. Na repertoáru vystoupení 17. října bude opět po delším čase Duke Ellington. Nejprve zazní jeho slavná svita Nutcracker Suite (Louskáček), která je parafrází slavného baletu P. I. Čajkovského, a dále jednotlivé kompozice z pera Duka Ellingtona a Billyho Strayhorna.

Podrobný program a informace o vstupném na stránkách Jazz Docku.