O zábavu se na silvestrovském koncertě postarají dvě skvělá hudební seskupení. Těšit se můžete na sólový projekt vyhledávaného performera Justin Lavashe a také na speciální silvestrovský jam band složený z předních hráčů české hudební scény.

Justin Lavash, který žije posledních čtrnáct let v Praze, si vypracoval pověst vyhledávaného performera nejen v České republice. Jeho hudba se ubírá mezi styly blues, folk a jazz. Virtuózní hra na kytaru nechává užaslé publikum s otázkou, jak dokáže jeden muž na jeden nástroj vytvořit polyfonii tolika vrstev.

Jazz Dock House Band, společně se speciálními hosty Sisa Fehér a Štěpán Janoušek, zahraje mix známých fusion a neofunkových skladeb (John Scofield, Medeski, Martin & Wood, Miles Davis atd.), ale také některé coversongy ze světa popu a rocku (Depeche Mode, Simon & Garfunkel, David Bowie, Michael Jackson, Radiohead, The Doors, Led Zeppelin…).

Vstupenky:

- na sezení 1150 Kč – zahrnuje vstupné na kapely od 20.00 do 03.00 hodin, welcome drink, tapasový talířek (sýry, uzeniny, olivy, pomazánky, obloha, máslo, pečivo) – není již nutné rezervovat místo;

- na stání 550 Kč – obsahuje vstupné na kapely od 20.00 do 03.00 hodin a welcome drink.