Špičková zpěvačka Yvonne Sanchez zazpívá se svým kvartetem příjemné a dobře známé jazzové písně. Poklidná atmosféra a tlumený zvuk jazzového kvarteta vám umožní příjemně si užít sváteční večer.

Termín: pátek 24. 12. od 22.00 hodin

Vstupné: na sezení 400 Kč, na stání 250 Kč

 

Libor Šmoldas Organ Trio v sobotu zahraje své vlastní sklady plné pozitivní energie, které vycházejí nejen z jazzové tradice, ale silně se opírají o blues, funk a soul 60. let. O charakteristický zvuk tria se starají kromě kytary Libora Šmoldase a skvěle zvládnutých bicích především autentické varhany Hammond B3, nástroj dobře známý širokému spektru milovníků hudby, avšak v našich zemích málokdy k vidění a slyšení.

Termín: sobota 25. 12. od 19.00 hodin

Vstupné na sezení 270 Kč, na stání 170 Kč.

 

V Nedělním dixie si můžete poslechnout jazzové melodie v podání kapely J. J. Jazzmen, která vznikla roku 1993. Pod vedením lídra Jana Jiruchy, který dal kapele i své jméno, vystupovala s programem Remembrance of Louis Armstrong na mnoha místech po celém světě. Poctěna byla i pozváním přímo do kolébky jazzu. V rodišti Louise Armstronga hrála v květnu 2001 na slavném New Orleans Jazz & Heritage Festivalu.

Termín: neděle 26. 12. od 15.00 hodin

Vstupné: na sezení 170 Kč, na stání 120 Kč

 

Při zakoupení vstupenky na sezení již není nutné rezervovat místo. Další informace zde.