Pražské náplavky jsou jedním z nejvyhledávanějších míst našeho hlavního města. Tvoří součást Pražské památkové rezervace a slouží nejen k lodní dopravě, ale také k volnočasovým aktivitám a k pořádání kulturních, gastronomických, sportovních a jiných akcí. A obzvláště soboty zde bývají nabité. Po všech trzích a food festivalech je jazzové odpoledne na slunné palubě příjemným zpestřením.

„Přijďte si k nám odpočinout, dát si kávu, drink, či něco z grilu, zaposlouchat se a užít si tu klidnou a zelenou část náplavky. Věřte, že přejít Železniční most na Smíchovskou náplavku se vyplatí,“ lákají návštěvníky na jazzové odpoledne pořadatelé z Cargo Gallery.

Loď plná umění

Původní nákladní loď z roku 1956 přestavěná na galerii s hudebním klubem se stala ikonickým kulturním centrem náplavky. Právě na této lodi plné umění uslyšíte 4. července příjemné jazzové tóny od hudebního kytarové dua Josef Sanitrák & Jaroslav Friedl.

Tito výjimeční muzikanti zahrají klasický jazzový repertoár a nevynechají známé evergreeny. Jistě vás ohromí svou profesionalitou a ponoří vás do hlubin jazzu, kde se jedna skladba nikdy nezahraje naprosto stejně. Milovníci tohoto hudební stylu dobře vědí, že melodie, souzvuky a odmlky se mění podle nálad, zkušeností, spolupráce mezi interprety, ale také hlavně s diváky.

Nenechte si ujít tento jedinečný a pokaždé zcela originální hudební zážitek.