Opět si na festivalu můžete užít Open Dance Stage. A to v pátek 22. července od 15.00 hodin v Divadle ABC. Čekají na vás nejrůznější taneční styly, uvolněná atmosféra i prostor pro improvizaci. Vrcholem programu bude skupinové taneční vystoupení Let's Dance Online Projekt Kathreen Derouet speciálně připravené pro Open Dance Stage festivalu.

Večer od 20.00 hodin vás pak v Divadle ABC uchvátí Let's Dance Show - dechberoucí multižánrová taneční show. Večer plný tance, energie a emocí. Těšit se můžete na skvělé taneční projekty. Užijete si taneční lahůdky všech druhů orientu (klasika, moderna, folklor...), muzikálu, burlesky, latinskoamerických i standardních tanců. Představí se přes sto tanečnic a tanečníků.

Pro ty, kteří si chtějí aktivně zatančit, jsou připraveny festivalové workshopy. Nabídka pro začátečníky i pokročilé je bohatá. Na výběr jsou třeba belly-dance jóga, fit dance, high heels, indický tanec, latinskoamerické tance, muzikál, orientální tanec, pole dance či tahitské tance.

Cílem festivalu je totiž zprostředkovat setkání s tanečními mistry nejen tanečníkům-profesionálům, ale zejména přiblížit různé taneční styly široké laické veřejnosti tak, aby se mohla s tancem seznámit nejen pasivně v rámci doprovodných akcí, ale hlavně, aby si návštěvníci festivalu mohli různé taneční styly v rámci řady workshopů vyzkoušet.

Podrobné informace o festivalu, programu i vstupenkách najdete na webu letsdance.cz.
Let's Dance Prague International Festival