Ve dvou patrech je umístěno 39 galerijních expozic, které představují práce téměř všech výtvarných oborů - malbu, kresbu, grafiku, sochu, umělecké sklo, instalace, videoprojekce a další.

Přehlídky se zúčastní řada galerií, které se na Art Prague prezentují pravidelně, například Galerie Millennium, Havelka, Gambit, Peron, The Chemistry Gallery, Galerie S nebo Galerie ArtinBox. Nově se pak představí Galerie Kontrast, Bold Gallery a Port Gallery z Barcelony. Po nucené absenci se vrací galerie Kunstraub99 z Kolína nad Rýnem i pražská Galerie Kuzebauch.

Art Prague pokračuje v konceptu propojování české a zahraniční výtvarné scény. Vedle zmíněných galerií z Německa a Španělska uvedou své kolekce galerie z Dánska a Ruska a přehlídky se zúčastní i jednotliví umělci ze Saudské ASrábie a Turecka. Zdejší expats komunitu vizuálních umělců z Velké Británie, Kanady a Francie zastoupí skupina Obejvák a Galerie Mega.

Tradiční součástí přehlídky je prezentace nejmladší generace umělců a nechybí ani zavedená jména české výtvarné scény, jako jsou Jan Švankmajer, Jiří Kolář, Michael Rittstein, Jan Hampl, Vladimír Kokolia, Jiří Načeradský, Jaroslav Róna, Petr Nikl, Aleš Veselý a další.

Mimo tradiční galerijní expozice je připraven doprovodný program zahrnující živé výtvarné prezentace, přednášky a workshopy pro děti.

Podrobnější informace o veletrhu najdete zde.