Po dlouhé pauze vás totiž čeká umělecká skupina Pyroterra, která všechny pozve do světa živelných show!

O skupině

Pyroterra byla založena v roce 2006 a aktuálně má 11 stálých členů. Ve svých exhibicích spojuje tradiční žonglérská a artistická čísla s moderní hudbou a tancem. Hlavním výrazovým prostředkem je neuvěřitelná kombinace ohně, zábavní pyrotechniky a světelné techniky s výpravnou, metalovou nebo elektronickou hudbou.

Jejich cílem je jednoznačně ohromovat publikum, vytvářet nezapomenutelnou atmosféru a zároveň posouvat hranice možností. A ty budou také posouvat na pražském Výstavišti.

A ještě další vystoupení a efekty...

Kromě uskupení Pyroterra se můžete těšit i na vystoupení AirGym art company a jejich dechberoucí akrobacii ve výškách, která vám vlije adrenalin do žil. Nebo magickou laserovou show v podání Laserman CZ, takovou postavu z jiné dimenze, která holýma rukama láme světelné paprsky.

Jako další se uvede moderní taneční vystoupení z dílny studia Movement Factory – několikanásobných Mistrů ČR v tanečních stylech lyrical, contemporary a acrobatic. Samozřejmostí budou i světelné, interaktivní, plamenometné a pyrotechnické efekty. To vše v ucelené dramaturgii propojující různé druhy umění v jeden skvělý nezapomenutelný zážitek. A bude ještě něco navíc.

Nudit se nebudete

„Naší velkolepou show to nekončí. V areálu Křižíkovy fontány pro vás navíc připravujeme doprovodný program v podobě občerstvení a otevřené letní scény. Také areál pražského Výstaviště nabízí velké množství dalších aktivit. Ať už budete čekat na představení, nebo hledáte způsob, jak strávit příjemné odpoledne, s námi se nudit nebudete,“ láká na akci Marek Solnička z umělecké skupiny Pyroterra.

Zažijte po době koronavirové umělecký Reset! Bude to stát za to.