Turnaj začal pátečním vážením a rovnou boji o prestižní priesmeny v disciplíně pointfighting ve všech dětských kategoriích. Nejúspěšnějším teamem pátečních duelů byl team Kiraly z Maďarska před domácím teamem MZTF. V sobotu se závodilo na 3 tatami v čase od 8 do 21 hodin. Z České republiky se zúčastnilo 48 klubů, z nichž nejúspěšnější byl Falcon Vysoké Mýto, akci navštívilo cca 200 platících hostů.

Kvalitu turnaje zaručovalo také dobré technické zázemí. Pořadatelem akce byl Team Incredible s řediteli Jaroslavou Němečkovou a Martinem Zavoralem. Hlavním rozhodčím byl Pavel Kocábek, moderování se ujal oblíbený a zkušený JUDr. Michal Frabša, ozvučení Michal Matouš, lékařský dozor zabezpečil MUDr. Tomáš Zatrapa s kolegy.

Celková účast zejména zahraničních závodníků i návštěvnost splnily naše očekávání. Závodníci byli spokojeni s hladkým průběhem celého turnaje, krásnými vánočními poháry, které byly doplněny cenami za první místa. Rádi bychom touto cestou poděkovali sponzorům, především Magistrátu hl. m. Prahy, díky němuž mohli mít děti do 10 let startovné zdarma a odnášely si kromě bohatých zážitků i start do nové sezóny ve formě výstroje za první místo.

Vzhledem ke kladným ohlasům na turnaj, který byl velmi příjemnou tečkou za náročnou sezónou, bude tento turnaj v nadcházejícím roce zařazen Českým svazem fullconctu mezi nominační turnaje do reprezentace.