„Jsou na to dva pohledy na věc. Osobně jsem odpůrcem stylu: 'Udělejme to co největší a donuťme kluky jet za hranou'. Moje filozofie je, aby jezdili tak, aby se v pořádku sešli večer na after party. Když se někdo na mé akci zraní, beru to osobně," uvedl Rejman. I proto nechce se svými spolupracovníky jít cestou stále větších skoků.

„Freestyle je kombinace sportovního výkonu a show. My se snažíme posouvat show a kluci se k tomu přidají. Jezdění na hraně funguje, když je show dobrá," vysvětlil Rejman. Výhodou je podle něj kvalita O2 areny a její možnosti. "Je sice pravda, že tím, že jsme v hale, máme určité limity, ale na druhou stranu nám hala umožňuje lepší show," podotkl.

Jednou z hlavních letošních novinek bude umístění čtyř prostorů pro dopad do kříže, takže se motocyklisté budou křížit i ve vzduchu. „To už je samo o sobě hrana. Mám představu, že kluci budou létat přes sebe. Kříž tam není proto, abychom nutili kluky skákat přes sebe a báli se, že se srazí ve vzduchu. Chtěli jsme to pro lidi udělat hezčí. Když někdo sedí v hale na krátké straně za brankou, tak všechny triky vidím kolmo. Tohle umožní všem lidem vidět triky stejně," řekl Rejman a prozradil, že plánuje i závěrečný "vláček", kdy jedou a skáčou všichni freestylisté za sebou. 

Exhibice FMX Gladiators Games