„Věřím, že fanoušci přijdou povzbudit český tým v ještě vyšším počtu než v úvodním střetnutí se Španělskem a vytvoří bouřlivý kotel. I pro hráče je důležité vědomí, že je podporují diváci nejen na stadionu ve Francii, ale také doma. Ve Fan Parku navíc emoce ze společného fandění a prožitků ze zápasu ještě umocňuje krásné prostředí přímo na břehu Vltavy,“ říká Daniel Hajný, ředitel komunikace společnosti STES.

V rámci tzv. Hyundai Day čeká příznivce také zajímavý doprovodný program. Na hlavním pódiu navodí správnou atmosféru moderátoři Leoš Mareš a Kamil Bílský a do fotbalového zákulisí jim nechá nahlédnout legenda brněnského fotbalu Petr Švancara. V akci budou bubeníci ze souboru Groove Army, chearleaders, tanečníci z Hyundai dance a návštěvníky navíc čekají různé soutěže o ceny. O předehru velkého dramatu se postará utkání Itálie – Švédsko od 15 hodin.

Víkend: Michal Hrůza, beatbox i turnaj v beachfotbalu

Zajímavý program v Hyundai Czech Fan Parku nabídnou rovněž oba víkendové dny. Kromě projekcí všech zápasů přenášených Českou televizí se v sobotu 18. června (vstup od 12 hodin) fanoušci mohou těšit na moderátora Daniela Čecha, známého z pořadu Na stojáka, populárního beatboxera Nastyho nebo sedminásobného mistra světa ve freestyle fotbalu a freestyle footbagu Jana Webera.

V neděli 19. června se vysílá pouze jediné utkání Francie – Švýcarsko od 21 hodin (vstup do Fan Parku od 17 hodin). Od 19.30 hodin se uskuteční koncert zpěváka Michala Hrůzy, předtím je však pro zájemce připravený turnaj v beachfotbalu nebo vystoupení taneční skupiny Stingz.

Vyzkoušejte různé aktivity a atrakce

Návštěvnost Fan Parku navzdory rozmarům počasí dosahuje už hranice dvaceti tisíc sportovních příznivců. Ti si zde mohou také vyzkoušet různé aktivity a atrakce, jako jsou například měření intenzity střely na simulátoru kopu, zápasy ve speciální fotbalové kleci, fotbalové rodeo v podobě jízdy na „divokém“ míči, testování kopaček a další.