Do závodů na horských kolech a v krosovém běhu  Centrálním parku Prahy 13 se registrovalo 476 sportovců, kteří nejen změřili své síly v jednotlivých disciplínách ale přispěli tím i do veřejné sbírky Sport pomáhá. O pěknou atmosféru a kulisu obou závodů se postaral velký počet diváků. Vedle samotných závodů byl také zájem o doprovodný program ve stáncích partnerů akce.

Takto se akce zúčastnilo dalších více než tisíc diváků, členů doprovodů, obyvatel Prahy 13 a účastníků pochodu se psem.Benefiční výtěžek akce, který překročil  90 tisíc korun (a překonal tak zatím nejvyšší částku, jíž bylo 80 tisíc z loňského pražského Cross City běhu) poputuje na podporu sociálně hendikepovaných dětí v rámci projektu Sport pomáhá, který se touto podporou dlouhodobě zabývá.Seriál akcí Sport pomáhá tímto samozřejmě nekončí!

V sobotu 21. května se koná již třetí ročník běžeckého závodu Hostivice RUN. V neděli 22. května se pak z Nového Strašecí vydají cyklisté bojovat na měřených úsecích o titul „Nejlepšího jarního vrchaře" a také nesmíme zapomenout na oblíbený velký dětský sportovní den v Berouně, který nese název Berounský Cyklísek a uskuteční se v sobotu 4. června. Více informací o projektu Sport pomáhá včetně kompletního kalendáře akcí najdete na webových stránkách www.sportpomaha.org