Hala spolu s doprovodným programem se otevírá v 19:00 hodin, vlastní zápas začne ve 20.00 hodin.

Vzhledem k tomu, že očekáváme opravdu „plný dům“, přijďte minimálně o nějakých 20 minut dříve před začátkem utkání. Vstupenku si můžete stáhnout na stránkách www.fbsbohemians.cz, nebo si ji můžete zakoupit na místě za 50,- Kč. 

Na utkání vás nečeká jen společné divácké choreo, fandítka, nebo vyzdobená hala do zelenobílých barev. Můžete se těšit na bohatě vybavenou fanzónu, která nabídne doprovodný program dětem i dospělým. Nepůjde tedy pouze o florbal na hlavním hřišti. V prostorách haly najdete spoustu stanovišť, kde se můžete „vyřádit“. Kromě toho na vás čekají vložené divácké soutěže, soutěž o mobilní telefon a dárky od našich partnerů.

Klub FbŠ Bohemians navíc hodlá zaútočit na letošní rekord v návštěvnosti na superligovém utkání. Ten činí 1260 diváků na prosincovém utkání Bohemians proti Vinohradům. Buďte u toho!

Na co všechno se tedy můžete těšit?

Pivo nebo nealko nápoje pro prvních 600 diváků zdarma
Díky spolupráci s pivovarem Holba máme pro všechny fanoušky nachystanou speciální akci. Ve fanzoně za pokladnou prvních 600 diváků obdrží pivo Holba nebo nealkoholický nápoj zdarma.

Vyhrajte mobilní telefon
Pokud potvrdíte svou účast na našem facebooku v události k utkání. Automaticky se dostáváte do slosování o mobilní telefon. Vítěze budeme losovat ve 2. přestávce.

Fanshop
V našem fanshopu naleznete nabídku propagačních předmětů, které se vám určitě budou líbit. Využijte ideální příležitost k nákupu a vyzdobte svůj šatník zelenobílými doplňky. Zároveň zde můžete zakoupit i vstupenky na Superfinále 2016.

Maskoti
O atmosféru se na tribunách budou starat kromě vás i maskoti. Našeho klokana doplní ještě maskot Superfinále florbalu,

Divácké soutěžě
V obou přestávkách nás čekají soutěže o hodnotné ceny. Dávejte tedy pozor, třeba klokan vybere do soutěže právě vás. Současně se můžete těšit  i na vložené soutěže, během třetin.

Fanzone
V aréně také necháme všechny diváky vyřádit. Bude zde fotokoutek s rekvizitami, florbalové minihřiště, stánky našich florbalových i neflorbalových partnerů, fanshop, a také otevřený bufet.

Autogramiáda hráčů
Po konci utkání se nebojte zajít za hráči pro podpis. V programu k utkání naleznete týmové foto, které vám hráči Bohemians rádi podepíšou.

Další části doprovodného programu
Samozřejmě nemůžeme prozradit všechno. Sledujte nás na našem oficiálním facebooku, kde v průběhu dalších dnů odtajníme kompletní doprovodný program: www.facebook.com/fbsbohemians.

Těšíme se na všechny fanoušky sportu, florbalu a dobré nálady!

Příloha: