Hyundai Czech Fan Park byl v provozu přímo na břehu Vltavy od 10. června. Jediná oficiální fanzóna v České republice přivítala v průběhu dvaadvaceti dnů více než sedmdesát tisíc příznivců, kterým kromě přímých přenosů z Francie nabídla atraktivní koncerty populárních skupin i zpěváků a představila známé fotbalové osobnosti. V neděli zakončí její program nejen velkoplošná projekce finále, ale také bohatý doprovodný program.

„Rádi bychom všem fanouškům poděkovali za jejich přízeň. Ukázalo se, že projekt fanzóny, v níž mohou společně sdílet nejen fotbalové emoce, ale také si užít zábavu, byl velice dobrý i úspěšný. Věřím, že jsme společně se všemi našimi partnery současně přispěli ke kultivaci fotbalového prostředí. Během fungování fanparku totiž nedošlo k jedinému incidentu a naopak v něm převládala přátelská a sportovní atmosféra,“ říká Daniel Hajný, ředitel komunikace společnosti STES.

Také v neděli 10. července má veřejnost vstup do areálu Žlutých lázní vstup zdarma. Jednotlivé aktivity a atrakce v Hyundai Czech Fan Parku se zájemcům otevřou v 16 hodin. Fanoušky na finálové dějství naladí moderátoři Petr Švancara a Kamil Bílský, jejichž hosty budou například internacionálové Karol Dobiaš, Miroslav Kadlec a Jan Koller.

Doprovodný program před finále mistrovství Evropy Francie – Portugalsko je následující:
17 hod. Mirka Miškechová (folk-popová slovenská písničkářka z Považské Bystrice);
18 hod. Stand up comedy Daniel Čech a Nasty (herec známý z pořadu Na stojáka a přední beatboxer);
18:30 hod. Fotbaloví hosté (mistr Evropy 1976 Karol Dobiaš, vicemistr Evropy 1996 Miroslav Kadlec a kanonýr Jan Koller);
19:30 hod. Xindl X (hodinový koncert známého českého písničkáře).