Pro zajištění bezpečnosti provozu i závodníků je povolena uzavírka na trase závodu, která vede po těchto komunikacích:

17. listopadu, nám. J. Palacha, Křížovnická, Smetanovo nábř., Masarykovo nábř., Rašínovo nábř., Plavecká, Vyšehradská, Svobodova, Rašínovo nábř., Palackého most, Lidická, Svornosti, Strakonická, Hořejší nábřeží, Nábřežní, Janáčkovo nábř.,  most Legií, Smetanovo nábř., Křížovnická, nám. J. Palacha, Mánesův most, Klárov, nábř. E. Beneše, nábř. kpt. Jaroše, Bubenské nábř.,  Komunardů, Jateční, Jankovcova, Libeňský most, Štorchova, Voctářova, Rohanské nábř., Těšnovský tunel, nábř. L. Svobody, Dvořákovo nábř., Čechův most, nábř. E. Beneše, U plovárny,  Kosárkovo nábřeží, Mánesův most, nám. J. Palacha, 17. listopadu.

Vlastní trasa závodu bude uzavřena až těsně před proběhnutím prvního běžce a jednotlivé úseky budou postupně otvírány za posledním běžcem. Start závodu je v 10.00 hodin, předpokládaný doběh kolem 13.00 hodiny.

Upozorňujeme na související dopravní opatření na vybraných komunikacích na území Prahy 1, jejichž podrobný přehled naleznete v příloze.

Změny v městské hromadné dopravě v den závodu jsou rovněž uvedeny v příloze, jsou k dispozici také na webových stránkách Dopravního podniku hl. m. Prahy.

Podrobné informace k akci „Sportisimo 1/2Maraton Praha 2015“ lze nalézt na internetových stánkách http://www.runczech.com/cs/akce/sportisimo-1-2maraton-praha-2016/index.shtml. Na této adrese je mimo jiné i plánek trasy s výpisem ulic a orientační časy proběhu prvního a posledního závodníka.