„Hyundai je již řadu let hrdým partnerem české fotbalové reprezentace a také partnerem fotbalového mistrovství Evropy EURO 2016. Jsem proto velmi rád, že můžeme být i partnerem projektu Hyundai Czech Fan Park a umožnit fotbalovým fanouškům, kteří se nevydají do Francie, užít si společně krásu fotbalu a věřím, že i úspěchu našeho týmu,“ řekl Vladimír Vošický, generální ředitel Hyundai Motor Czech.

„Chtěli jsme fanouškům fotbalové reprezentace poděkovat za podporu v rámci celého kvalifikačního cyklu. Právě díky nim a také díky národnímu týmu máme jedinečnou šanci se šampionátu zúčastnit. Věřím, že návštěvníci promění Hyundai Czech Fan Park během mistrovství ve svůj český domov a užijí si lokalitu Žlutých lázní naplno,“ dodal Miroslav Pelta, předseda Fotbalové asociace České republiky.

„Finanční příspěvek hlavního města pro Fan Park podpoří zároveň aktivity Prahy jako  Evropského hlavního města sportu 2016,“ připomněl náměstek primátorky hl. m. Prahy Petr Dolínek.

„Vážíme si toho, že se areál Žluté lázně stává na měsíc centrem fotbalového dění. Fanoušci u nás najdou to nejlepší zázemí, aby si mohli užít celý šampionát v kruhu svých přátel bez obav z případné nepřízně počasí, a navíc s dobrým jídlem i pitím. Věříme, že zde společně s hosty a účinkujícími vytvoří nejen opravdový kotel, ale také pohodovou atmosféru, která na dálku předá potřebnou energii českým reprezentantům,“ přeje si Libor Votruba, předseda představenstva společnosti Taiko, která je provozovatelem Žlutých lázní.

Hlavním lákadlem ale samozřejmě jsou projekce všech utkání českého národního týmu, ale také velké porce ostatních zápasů evropského šampionátu, které je možné vidět na třech velkoplošných projekcích. Přidejme fotbalovou školičku, unikátní atrakce i beachfotbalový turnaj, autogramiády fotbalistů, hřiště na pétanque, stolní tenis, venkovní šachy, nohejbal, šlapadla, loďky a máme z toho komplexní mix sportovní zábavy.

Unikátní projekt zahrnuje například i tematické dny a večery v průběhu celého Fan Parku, který bude trvat až do 10. července. Anglický, český, německý, slovenský či italský den v sobě ponesou jak příchuť fotbalového duelu dané země, tak kulturní či kulinářský zážitek.

Navíc si můžete užít i doprovodný kulturní program s denní hudební produkcí a známými interprety, volbou miss české fotbalové reprezentace, soutěžemi pro návštěvníky a dalšími akcemi.

Pořadatelé dbají i na bezpečnost, proto budou během konání Fan Parku posíleny řady Policie ČR i Městské policie hlavního města Prahy. Návštěvníky bychom zároveň rádi vyzvali, aby vzhledem k omezené kapacitě parkovacích míst využili k dopravě do Žlutých lázní městské hromadné dopravy. K bezpečnosti má pomoci i „desatero návštěvníka“.

Přílohy:

Fanoušky během mistrovství Evropy potěší Hyundai Czech Fan Park ve Žlutých lázních