Závodilo se na 3 tatami od 8 do 21 hodin po předchozích pátečních registracích. Zúčastnilo se celkem 230 závodníků ze 75 klubů, z nichž nejúspěšnějšími byly Hammer´s Gym Běhařov a Falcon Vysoké Mýto. Akci navštívilo cca 300 platících hostů.

Kvalitu turnaje zaručovalo také dobré technické zázemí. Pořadatelem akce byl Martin Zavoral Team fighter´s s řediteli Jaroslavou Němečkovou a Michalem Němečkem. Hlavním rozhodčím byl Pavel Kocábek, moderování se ujal oblíbený a zkušený JUDr. Michal Frabša, ozvučení Michal Matouš. 

Celková účast i návštěvnost splnily naše očekávání, státní trenéři byli s výkony svých svěřenců spokojeni. Jediné, co nás trochu mrzí, je nižší návštěvnost zahraničních závodníků, než byla v minulých letech.

Rádi bychom touto cestou poděkovali sponzorům, především Magistrátu hl. m. Prahy, díky němuž se mohou děti těšit z krásných pohárů a věcných cen. Vzhledem k dlouhodobé oblíbenosti turnaje jsme požádali po letošním ročníku světovou asociaci WAKO o zařazení do celoevropského kalendáře kickboxu pro děti a mládež. Záznam akce budete mít možnost shlédnout na TV Sport v sekci "bojové sporty".