Jako první byla sehrána semifinálová skupina v moravském Hluku, kde dokonale využil téměř domácího prostředí OFS Vsetín, který se ziskem 13 bodů obsadil první příčku před OFS Ústí nad Orlicí s 12 body a OFS Žďár nad Sázavou se ziskem 11 bodů.

Nejlepším střelcem se stal Martin Zbranek z vítězného OFS Vsetín za 7 vstřelených branek, nejlepším brankářem Alexandr Urban taktéž z OFS Vsetín a nejlepším hráčem Martin Pulkrábek z OFS Žďár nad Sázavou. Speciální cenu dostaly ze velmi dobré výkony děvčata Klára Pavlíčková z OFS Vsetín a Veronika Janečková OFS Žšár nad Sázavou.

 Semifinálovou skupinu v areálu Motorletu Praha osobně sledoval i hráč Ajaxu Amsterodam Václav Černý, který viděl dominanci týmu OFS Prachatice, který se ziskem 16 bodů postoupil do finálového turnaje. Společně s ním si pak postup vybojovaly i týmy PF Praha a OFS Chomutov.

Nejlepšími střelci se stalo hned 5 fotbalistů, Filip Krása a David Janeček z OFS Chomutov, Filip Vavroušek z OFS Nymburk, Daniel Daněk a Josef Jinoch z FS Praha, kteří všichni vstřelili 4 branky. Nejlepším brankářem byl vyhlášen Jiří Michal z FS Praha a nakonec nejlepším hráčem Dominik Pracht z OFS Tachov.

Finálový turnaj za účasti šesti nejlepších týmů se uskuteční opět v areálu Motorletu Praha ve dnech 8. - 9. června.

Závěrečný turnaj se uskuteční za podpory FAČR a hlavního města Prahy, Evropského města sportu roku 2016.