Zástupci téměř všech pražských a několika středočeských hokejových klubů se sejdou na akci “Staň se hokejovou hvězdou, i ty na to máš!” určené pro rodiny s dětmi se zájmem o hokej. Účastnit se budou také zástupci hokejbalu a cheerleaders a chybět nebude ani stanoviště Českého svazu ledního hokeje.

Návštěvníci se mohou těšit na bohatý hokejový program. Zájemci o kariéru hokejové hvězdy i jejich rodiče si zde vyzkouší rychlost a přesnost střelby i další dovednostní soutěže. Čeká je debata s hokejovými odborníky a také další doprovodné aktivity. Probíhat bude miniturnaj v hokejbale mezi zúčastněnými kluby a exhibiční vystoupení cheerleaders.

S blížícím se večerem bude vše směřovat k promítání hokejového zápasu. Fanoušci české reprezentace mohou své nadšení vyjádřit přímo na místě, nechat si namalovat vlajky na obličej, nacvičit fanouškovské chorály a rituály, tipnout si výsledek zápasu a od 19:15 sledovat na obří obrazovce hokejovou bitvu České republiky proti nebezpečenému Lotyšsku.

Přijď, poznej hokej a společně s ostatními fandi české reprezentaci tam, kde je hokej doma – v jedinečné atmosféře slavné holešovické areny!