Projekce přímého přenosu tohoto zápasu na velkoplošných obrazovkách začne ve 21 hodin, vstup do areálu je zdarma a bohatý hudební a doprovodný program bude opět moderovat osvědčená dvojice Leoš Mareš – Petr Švancara.

Úterý bude v Hyundai Czech Fan Parku tzv. Českým dnem. Kromě zaručeně pikantních a úsměvných pohledů do fotbalového zákulisí, které nabídnou Leoš Mareš s Petrem Švancarou, zde bude patřit od 16.30 hodin k očekávaným vystoupením koncert skupiny Slza, která se v Českém slavíku stala v roce 2015 Objevem roku. Své žonglérské umění s míčem, hakisakem nebo desetikorunovou mincí předvede také Jan Weber, sedminásobný mistr světa ve freestyle fotbalu a freestyle footbagu. V akci budou také populární bubeníci z Groove Army, DJ Martin Hrdinka, chearleaders a návštěvníky navíc od 13 hodin čekají různé soutěže o ceny a zajímavé sportovní atrakce.

„Návštěvnost se už přiblížila hranici čtyřiceti tisíc fanoušků. Jsme rádi, že kromě českých diváků si cestu do Žlutých lázní našly také početné skupiny zahraničních hostů z Anglie, Německa i dalších zemí, a těší nás jejich vesměs pozitivní ohlasy. Pevně věřím, že čeští příznivci vytvoří opět v Hyundai Czech Fan Parku proti Turecku úžasný kotel a po úspěchu českých reprezentantů tak budou mít důvod se do krásného prostředí na břehu Vltavy vrátit i na osmifinále,“ říká Daniel Hajný, ředitel komunikace společnosti STES.