Doprovodnýprogram se bude proto odehrávat ve znameníprvků francouzské kultury a gastronomie, kteréspolu s fotbalovým děním na hřišti vytvoří typickou francouzskou atmosféru.

V popředí zájmu bude jednoznačně fotbal, soutěžit se bude hned v 6 různých věkových mládežnických kategoriích. Týmy z českých i mezinárodních škol, fotbalové kluby z celé ČR i ze zahraničí se utkají v tzv. „malém fotbale“, v rámci speciální kategorie své síly změří i veteráni nad 40 let. Po celé dva dny budou mít diváci možnost na velké obrazovce sledovat živé přenosy fotbalových zápasů z mistrovství Evropy ve Francii, mj. i zajímavý souboj Česko vs. Chorvatsko.

Zveme všechny účastníky, jejich rodiče, sourozence a další návštěvníky na tuto mimořádnou událost. Kromě fotbalistů si na své přijdou i milovníci francouzské kultury a gastronomie. Žongléři, akrobati, klauni a další umělci nového cirkusu, fenoménu, který se zrodil právě ve Francii, během obou dnů konání turnaje předvedou svá čísla v rámci několika různých vystoupení. Pro ty, kdo dávají přednost sledování fotbalového turnaje, připravujeme pestrou nabídku francouzských specialit a ochutnávku francouzských vín.