Celorepublikový beachvolejbalový den otevřených dveří pořádá Česká asociace beachvolejbalových klubů 17. listopadu v Praze, Plzni, Pardubicích a v Pelhřimově. Akce se zúčastní i nejlepší česká dvojice - olympioničky Markéta Sluková a Barbora Hermannová a jejich trenér Simon Nausch.

Mezi hlavní tváře budou kromě Báry a Markéty patřit aktuální tuzemské mistryně Kristýna Kolocová, Michala Kvapilová, aktuální vítězové turnaje CEV Ondřej Perušič s Davidem Schweinerem, olympionik Martin Lébl, juniorské mistryně Evropy Maixnerová, Štochlová nebo juniorské reprezentační duo Resová, Kotlasová.

V Praze, Plzni, Pardubicích a v Pelhřimově čekají na děti a studenty ukázkové tréninky českých reprezentantů, volné hodiny pro hru, turnaj i exhibice nejlepších českých hráčů,” přibližuje program akce Zažij beachvolejbal Jan Herget, předseda ČABVK.

Akce se uskuteční ve spolupráci s Českým volejbalovým svazem a pod záštitou Českého olympijského výboru. Mediálním partnerem je největší volejbalový portál volleycountry.cz.

Přehled programu v Praze:
Hamr Záběhlice ukázkový trénink aktuálních mistryň České republiky Kristýny Kolocové a Míši Kvapilové
Beachklub Pankrác pražská juniorliga za účasti juniorských mistryň Evropy Martiny Maixnerové, Sáry Štochlové
Beachklub Strahov studentský den ČVUT a exhibice reprezentantů Ondry Perušiče a Davida Schweinera
Beachklub Ládví studentský turnaj, ukázkové tréninky, školení trenérů, ukázkový trénink Simona Nausche
ABC Beach Braník ukázkový trénink olympionika a čtyřnásobného nejlepšího volejbalisty ČR Martina Lébla
Prague Beach team ukázkové kempy zaměřené na výuku jednotlivých základních beachvolejbalových úderů a na vyzkoušení různých herních situací pod vedením profesionálních trenérů.

 

Další místa akce:
Beachwell Pelhřimov den otevřených dveří
Beachservice Plzeň den otevřených dveří
Beachservice Benešov den otevřených dveří