Proč sportovat?

Sport je zárodkem zdravého stylu. Dnes se tato fráze opakuje v tisku i médiích stále do kola. Zdraví však není vše, co nám pohyb dává. Většinou sportujeme v kolektivu, kde se nejen zpotíte, ale užijete spoustu legrace. Vzniklá přátelství jsou pevnější než kamarádi z hospody. Dnes se v nemalé míře využívá sportovišť k pracovním setkáním, například tenis, kde se probere více otázek než v zakouřené kanceláři. 

Co mi dala Praha jako sportovci?    

V Praze je hodně sportovišť, kde si každý může vybrat. Díky tomu jsem si i já vyzkoušela spoustu aktivit. Od tancování, přes plavání akvabel a spousty dalších, až jsem si vybrala ten pro mě nejvhodnější sport. Těší mě aktivita hlavního města, kde posledních pár let provozuje o vánocích týden sportu zdarma pro všechny. Spousta dětí i dospělých si vyzkouší sporty, které by si jindy nezkusili.

Kam jít v Praze za sportem?

No.... :-) Určitě je zde mnoho míst, kde si můžete dobře zasportovat, pobavit se, ať už si chcete dát do těla nebo strávit čas s přáteli. Plážový volejbal na Strahově je například super. Nebo lezení na stěně ve Vysočanech. Dále pak spleť cyklostezek láká na kolo a inlajny. Na bruslích i kole zabloudíte i do Tróje, kde mě jisto jistě zastihnete na umělém kanále. Pro otrlejší povahy mohu doporučit raftování.