Přihlašovat se je možné předem do pátku 2. července do 20:00 hodin prostřednictvím online formuláře, anebo prostě přijít včas na start. Ten je na Výstavišti Praha v prostoru vedlejší brány do Bruselského pavilonu (pod budovou Maroldova panoramatu) v době 8:15 – 8:45 hodin.

Účast je možná jen při splněných podmínkách mimořádných opatření (absolvované očkování, negativní test nebo prodělání nemoci). Aktuální přehled požadavků najdete například tady (covid.gov.cz/opatreni/pohyb-venku) a že je splňujete, čestně podepíšete při vyzvedávání startovního čísla.

Startovné:  dobrovolné 50 Kč, děti do 12 let zdarma
Start: v 9:07 hodin
Trasy:  dvě míle (3,2 km) a jedna míle (1,6 km) vedou po asfaltových cestách ve Stromovce

Lívancový pohár

Tradičně se lívancový běh koná první sobotu v měsíci, letos je to zatím druhý termín, další už by se měly uskutečnit podle plánu až do konce roku. Obvykle patří k akci i občerstvení v podobě lívanců, kvůli mimořádným opatřením jsou lívance dočasně zrušeny. Čas se měří každému, po přepočtu věkovým koeficientem se započítává do výsledků celoročního Lívancového poháru, jehož vyhlášení a předání cen proběhne vždy v lednu následujícího roku. Podrobná pravidla Lívancového poháru najdete na stránkách akce.

Pořadatelem Lívancového poháru je Sri Chinmoy Marathon Team.