Dlouhá varianta

Vybíháme po asfaltce až na první křižovatku na kraji lesa, kde odbočujeme doleva na malou pěšinku, po které obíháme severní výběžek lesa. V nohách máme 1 km a krátkým stoupáním přibíháme na výraznou cestu, po které se dáme vlevo až na první křižovatku na malé louce. Zde zahýbáme vpravo a vzápětí vlevo, podbíháme elektrické vedení a za ním zatáčíme vlevo kolem malého rybníčku. Za rybníčkem se dáme doleva po výrazné cestě, která nás po chvíli mírným klesáním dovede až na kraj zástavby. Podbíháme elektrické vedení a zatáčíme vpravo na pěšinu vedoucí po okraji lesa, po které běžíme následujících 1500 m až do cíle.

Doporučené tempo

Délka Výkonostní Kondiční Rekreační
3600 m 13 min. 16 min. 19 min.

Střední varianta

Startujeme po asfaltce ke kraji lesa, pokračujeme stále rovně táhlým stoupáním až k objektu geodetické věže, kterou máme po pravé straně. Asi 300 m za věží přibíháme na výraznou křižovatku, kde zatočíme prudce vpravo a dalších 500 m klesáme až k okraji lesa na dohled nejbližších panelových domů. Zde zatáčíme vpravo na pěšinku podél lesa, kterou sledujeme posledních 900 m až do cíle.

Doporučené tempo

Délka Výkonostní Kondiční Rekreační
2600 m 9 min. 11 min. 14 min.

Krátká varianta

Vybíháme po asfaltce až na první křižovatku na kraji lesa, zde odbočujeme vpravo na asfaltku, která nás mírným klesáním přivede po 200 m na vidlici cest, kde volíme pravou variantu a po šotolinové široké cestě sbíháme až na kraj lesa. Těsně před krajem lesa odbočujeme na pěšinu doleva, po 200 m křížíme hlavní cestu a pokračujeme po úzké loučce až do cíle okruhu.

Doporučené tempo

Délka Výkonostní Kondiční Rekreační
1100 m 4 min. 5 min. 6 min.