Září je jako obvykle měsícem náboru do sportovních klubů. Skoro každý třetí sportovní oddíl v hlavním městě má po celý tento měsíc pro malé zájemce otevřené dveře.

A tak se pravidelně se začátkem školního roku a zároveň na začátku fotbalové sezóny koná i v FC Tempo Praha akce určená dětem od čtyř do dvanácti let, které by si chtěly vyzkoušet fotbalový trénink. Ratolesti si můžou přijít zcela nezávazně zasportovat a zasoutěžit v kterémkoliv z nabízených termínů, pro vážné zájemce o pravidelný trénink pak akce slouží také jako nábor.

Fotbalová školka

Sportovní příprava dětí předškolního věku je tzv. tempáckou specialitou. Funguje již od roku 2005 a velmi přispěla k rychlému návratu přípravek Tempa mezi nejlepší pražské týmy.

Děti od čtyř do šesti let se na malém tréninkovém hřišti dvakrát týdně učí kamarádit s fotbalovým míčem. A až trochu povyrostou, budou moci nastoupit ke svým prvním zápasům.

Kluci i holky

Nábor je určen jak pro chlapce, tak pro dívky. V nadcházející sezóně dokonce klub chystá otevřít samostatný dívčí tým v kategorii přípravky. A k účasti stačí málo, je potřeba pouze sportovní oblečení a chuť si hrát.

FC Tempo Praha nejsou zdaleka jen tréninky a zápasy malých či větších fotbalistů. V klubovém kalendáři najdete hned několik akcí určených pro širokou veřejnost, i pro hráče jiných klubů.