Frisbeer Cup je mezinárodní turnaj a zároveň mistrovství České republiky v moderní sportovní disciplíně zvané freestyle frisbee. Historie turnaje sahá do roku 2007, kdy do Prahy zavítal Američan Tommy Leitner, guru freestyle frisbee, který zde pro hrstku začínajících českých hráčů uspořádal malou soutěž a pomohl tak nastartovat rozvoj české freestylové komunity. Ta je nyní jednou z největších v Evropě.

Soutěže se každoročně a v hojném počtu účastní elitní sportovci z celého světa, díky čemuž si Frisbeer Cup vydobyl statut vůbec největšího a nejprestižnějšího turnaje, který se koná v tělocvičně. Letos bude na Frisbeeru bude přibližně 70 hráčů z 10 zemí, a to včetně několika borců z TOP 10 světového žebříčku. Českou republiku bude reprezentovat desítka hráčů.

Frisbeer Cup nabízí velmi atraktivní diváckou podívanou. Nejen, že uvidíte, co všechno se dá provádět s létajícím talířem v podání těch nejlepších světových hráčů, ale budete žasnout také nad exhibicemi mistrů dalších freestylových sportů jako je footbag, yoyo, freestyle fotbal, flatland nebo karate.

Turnaj se koná za finanční podpory hl. m. Prahy.

Pátek 24. 2.

14:30 - kvalifikační kola Open COOP (soutěže trojic)

17:00 - kvalifikace Turboshred (soutěž jednotlivců)

Sobota 25. 2.

12:30 - kvalifikační kola Open pairs (soutěž dvojic)

16:00 - kvalifikační kola Mixed pairs (soutěž smíšených dvojic)

Neděle 26. 2.

13:00 - finále Women pairs (ženské páry)

13:30 - finále Open pairs (soutěž párů)

14:15 - finále Mixed pairs (smíšené páry)

15:00 - finále COOP (soutěž trojic)

16:00 - finále Turboshred (soutěž jednotlivců)

17:00 - vyhlášení vítězů Frisbeer Cupu

Vstup zdarma

Další informace na: www.frisbeer.cz