Přijďte podpořit mladé jezdce. Těšit se můžete na tři nabité dny parkurových soutěží. První den bude ve znamení oficiálních tréninků a slavnostního zahájení, naplno se o medaile České jezdecké federace bude bojovat od pátku do neděle.

Vedle tříkolových soutěží jednotlivců určených dětem, mladším a starším juniorům se jezdci a koně utkají v týmovém klání dětí a juniorů, které bude mít po dvou kolech.

„Zvolili jsme osvědčený model rozpisu jednotlivých soutěží, kdy se v pátek a v sobotu konají nejen soutěže jednotlivců, ale i oblastních týmů. V sobotu podvečer tak budeme znát první držitele medailí,“ uvedla ředitelka závodů Markéta Šveňková.

Pro účastníky i návštěvníky je připravený také bohatý doprovodný program, soutěže pro děti, skákací hrady i další atrakce a pro zájemce také jízdy na ponících.

Vstup do areálu je zdarma, a to i na tribunu. Zájemci si budou moci užít sledování programu na kolbišti z all inclusive restaurace, kde bude v sobotu a v neděli za paušální cenu 1.200 korun na osobu k dispozici catering s neomezenou konzumací jídel i vybraných nápojů.

Další informace na stránkách Chuchle Areny.