Sezóna závodů ve vodním slalomu už pomalu vrcholí a reprezentanty čekají poslední starty letošního roku před olympijskou sezónou.

Už pošestnácté bude Praha svědkem Světového poháru ve vodním slalomu, který se letos pojede jako „finálový“ závod celé série. Diváci také poznají nové mistry světa v extrémním slalomu. Tento světový šampionát se zde bude konat poprvé.

Všichni se na závody těšíme, je jasné, že vrcholem je pro nás nepopsatelná atmosféra za podpory domácích fanoušků v Praze – Troji," řekl Vít Přindiš, který se stal prvním českým vítězem série Světových pohárů před dvěma lety.

Skvělá sezóna

Čeští vodní slalomáři rozběhli letošní sezónu ve velkém stylu ziskem medailí na evropském šampionátu, mládežnických mistrovstvích, i prvních třech podnicích ICF Světového poháru. Sportovní fanoušci se tak v Praze mohou těšit na skvělé zážitky v podání vodáckých hvězd.

Sportovní hvězdy

Kromě české špičky, jako je čerstvá mistryně Evropy a neteř dvojnásobné olympijské vítězky Štěpánky Hilgertové - Amálie Hilgertová, multitalentovaná Tereza Fišerová, která sbírá medaile na kánoi i kajaku, olympioniků Vavřince Hradilka, Kateřiny Kudějové a vedoucího kajakáře v letošním Světovém poháru Jiřího Prskavce, uvidíme i hvězdy ze zahraničí. Jeden z nejlepších týmů přijede ze Slovenska s olympijskými medailisty jako je Matěj Beňuš, Michal Martikán nebo legenda Elena Kaliská.

Na startu nebude chybět ani nejlepší závodnice světa a držitelka World Paddle Award Jessica Foxová. Další skvělí sportovci dorazí také z Francie a Německa.

V Troji uvidíte skvělé sportovní výkony a zažijete určitě napínavou atmosféru.