Tentokrát jde o online závod ve veslování neboli veslařskou výzvu na trenažéru. Úřadující mistři České republiky na párové čtyřce Jakub Paroulek a Petr Ouředníček vymysleli internetový projekt a společně s veslařským klubem Bohemians pro všechny zájemce připravili online regatu.

Sportovní výzva přes internet

Jakub a Petr si totiž dali pro letošní sezónu za cíl nelehký úkol – kvalifikovat se na LOH v Tokiu na párové čtyřce. A to přesto, že nejsou profesionální veslaři.

Protože teď nemohou trénovat klasicky se svými parťáky na loděnici, každý z nich nejdříve „dřel“ jen doma na veslařském trenažéru. „Mezi tréninky nás napadla myšlenka vytvořit internetovou síť pro lidi, kteří momentálně často trénují sami a také mají rádi sportovní výzvy. Buďme v tuto pochmurnou dobu pozitivní a trénujme s chutí,“ komentují své sportovní online nadšení.

Jaký je cíl Row4fun.com?

Cílem virtuálního veslařského závodu je zábavnou formou motivovat k lepším výkonům. Protože právě motivace je motorem sportovce. A tu na tomto klání určitě najdete.

Závodit se bude na pevném veslařském trenažeru Concept2 s výzvou „ujeď za 4 minuty co nejvíce v termínu od 18. 4. do 22. 4“. Stačí se jen zaregistrovat. Ve svém profilu se pak přihlásíte na virtuální závod Regata Bohemians. Přihlášení posádek je možné do 17. dubna na e-mail: zavody@row4fun.com.

Kategorie

Závodit se bude v kategoriích žáci, žákyně, dorostenci, dorostenky, junioři, juniorky, muži, ženy, veteráni + kategorie OPEN (muži a ženy) pro příznivce veslování neregistrované jako veslaři – například závodníci z rodiny. Na ty nejlepší pak čekají hodnotné ceny, které poskytne VK Bohemians Praha.