Ratolest Fest je navržený tak, aby děti po dni plném zážitků spokojeně usnuly a dospělí načerpali inspiraci na prázdniny a školní rok. Nabízí více než 80 interaktivních stanovišť tělovýchovných jednot, sportovních klubů, školek a organizací pracujících s malými i těmi nejmenšími. Seznamuje malé sportovce s menšinovými i olympijskými sporty. Stimuluje estetické cítění v mnoha výtvarných, hudebních i pohybových dílnách.

Rodiče a jejich děti se tedy mohou těšit na více než 80 zážitků na jednom místě. Nebude chybět stanoviště českých olympioniků, kde se děti dozvědí, který sport se k nim hodí. Probíhat budou nábory malých florbalistů, kajakářů, ragbistů, fotbalistů, baseballistů, lakrosistů, veslařů, softbalistů, basketbalistů, golfistů, horolezců, hokejistů, jachtařů, gymnastů, kickboxerů, jogínů či hráčů kolové.

Děti si dále užijí: tvůrčí dílny Národního divadla, Dakarské speciály KM Racing, zásah hasičského člunu i lezecké záchranky, výtvarnou soutěž s filmem Mimoni, malý Zoopark s překvapením, dráhu pro piloty odrážedel, umělecké dílny od kresby až po řemeslnou výrobu, stanoviště JurassicWorld s dinosaury, autodráhu i okruhy pro RC modely, zónu pro malé dobrodruhy, jízdy koloběžek, loutková představení s filmem Malý pán, parník do Zoo a spoustu dalších aktivit.

VSTUP I PŘÍVOZ JSOU ZDARMA!

Více informací naleznete na: www.ratolestfest.cz, www.facebook.com/ratolestfest.