Projekt X MAS Gala je pokračováním úspěšné série pražských předvánočních operních galakoncertů, které společnost BVA International realizovala v uplynulých deseti letech. K přípravě projektu X MAS GALA se vedle úspěšného CD Štefana Margity XMAS, za kterou obdržel zlatou desku, staly inspirací také tradiční vídeňské vánoční koncerty pod názvem „Christmas in Vienna“, které se svým věhlasem staly díky CD a TV záznamům již tradiční součástí vánoční atmosféry.

Štefan Margita o dramaturgii koncertu říká: „Když se zaposloucháte do nejkrásnějších vánočních písní a koled, zjistíte, že jsou spjaty s příběhy plnými lásky a naděje, které potřebujeme nejen o Vánocích. Moc bych si přál, aby posluchače okouzlilo nápadité aranžmá nejslavnějších vánočních písní všech dob.”

Publikum uslyší světově proslulé vánoční písně, jako je Adeste Fideles, Jingle Bells či Mozartovo Laudate Dominum a chybět nebudou ani české koledy jako Štědrej večer nastal či Chtíc aby spal.  

Vstupenky na koncert lze zakoupit on-line na: https://shop.ticketpro.cz/cs/Event/Detail/731781/x-mas-gala-2018-margita-knezikova-bruckler-

Ceny vstupenek: 300, 400, 600, 800, 1 400, 1 600 Kč / k stání 150 Kč