Fitness a workout

K dispozici jsou stabilní ocelové konstrukce, nechybí zde ani posilovací žebřiny, kladinka a trojmadlo. Mimoto je na hřišti i několik tvarovaných překážek určených k posílení rovnováhy. Otevřeno od rána do večera.

Jungle

Na stěně, která má sto značených boulderů (lezeckých cest) pěti obtížnosti si přijdou na své začátečníci i pokročilí. Stěna je přístupná denně 9:00—22:00 hodin.

Parkour hřiště

Obtížnost zahrnuje překážky jak pro začátečníky, tak i zkušené parkouristy. Trénovat lze nejen salta z výšky, ale i balancování na trubkových konstrukcích. Otevřeno od rána do večera.

Skateplaza

Výstaviště má monolitickou betonovou plochu o rozloze 1 400 m2, která je určená primárně pro skate a další kolečkové sporty, a zároveň slouží jako hřiště pro streetball a inline hokej. Prvky na ploše jsou tvořeny z betonu a ocelového plechu. Mimo plochu je umístěna i ocelová minirampa. Otevřeno od rána do večera.

Dětský cyklopark

Má hned několik úrovní a je určen především pro dětská horská kola a koloběžky. Na téměř 1 100 metrů dlouhé dráze se vyřádí jak zkušenější cyklisté, tak i dvoukoloví začátečníci. Není to žádná nudná rovinka, ale okruh se zatáčkami a vlnitým terénem pro procvičení cyklistických dovedností. Otevřeno od rána do večera.